Обʼєднання vs всього що роз'єднує

У нас є такі незаперечні поняття, як особисте життя, приватна власність, які ставилися під сумнів лише більшовиками там, де вони були правлячою партією. Виступати проти особистого життя, приватної власності, таємниці листування і тому подібного не має сенсу до тих пір, поки вони не шкодять суспільству.

Але ж це не все, у нас є непорушні касти, стани, що розділяють нас по народженню, кордони, мови, віросповідання... Важливо визначити однозначно, що всі дії з розділення нас один від одного є діями проти людства. Відповідно, дії з подолання цих перешкод до об'єднання є спрямованими на наше виживання як виду.

Щоб з різнополярного світу всяких державних анклавів ми стали реальною цивілізацією Землі, всі міжнародні організації, починаючи з громадських (NGO), повинні знайти можливість до об'єднання в загальний союз.

Капіталізму доведеться еволюціонувати, так як спрага наживи не може більше залишатися головною рушійною силою нашого виду, адже вона розділяє нас

Нашої організованості недостатньо, щоб бути мобілізованими на виживання. Переважна більшість живе для себе, найвідповідальніші з нас живуть інтересами своєї сім'ї. І мало хто живе інтересами людства.

Коли ми зрозуміємо, що немає ніяких "я" або "ми і ви", а є тільки "ми": наші правителі або уряд - це ми, наші опоненти або вороги - це ми, тварини і навіть бактерії і віруси, що нас оточують - це теж ми, тільки тоді у нас з'явиться шанс на виживання і повноцінний розвиток. Мураха - це істота або частина істоти під назвою мурашина колонія? Фагоцит - істота або частинка нас? Наша цивілізація і планета також частина Сонячної системи і Всесвіту, і ми взаємодіємо.