Про нас

Незважаючи на всю амбіційність цього ресурсу, він не є результатом роботи якоїсь організації, офіційної або неформальною. Тому хоч автору і хочеться просто кричати на кожному розі і при кожній нагоді про те, що тут розміщено, він не несе в собі керівництво до дії обов'язкового або добровільного, а є вираженням думки, вистражданої роздумами, аналізом і збором інформації протягом десятиліть. Автор просить вибачення у тих, чиї почуття і вірування тут зачепив, бо ведений бажанням об'єднання, ні в якому разі не роз'єднання всього людства без винятку, і висловлює подяку всім тим, хто будучи його вчителями, не обмежував догмами, а дозволяв широко мислити і піддавати все під сумнів.

Автор ресурсу - Богдан Шаповал, якщо побажаєте, його особисті сторінки ви знайдете в ОднокласникахВКонтактіФейсбуціТвіттеріІнстаграмі. Вибачайте, якщо побаченого там вам недостатньо - автор не працював над своєю публічністю.