Пра нас

Нягледзячы на ўсю амбітнасць гэтага рэсурсу, ён не з'яўляецца вынікам працы нейкай арганізацыі, афіцыйнай або нефармальнай. Таму хоць аўтару і хочацца проста крычаць на кожным куце і пры кожнай магчымасьці пра тое, што тут размешчана, ён не нясе ў сабе кіраўніцтва да дзеяння абавязковага або добраахвотнага, а з'яўляецца выражэннем меркавання, выпакутаванага роздумамі, аналізам і зборам інфармацыі на працягу дзесяцігоддзяў. Аўтар просіць прабачэньня ў тых, чые пачуцці і вераванні тут зачапіў, бо вядомы жаданнем аб'яднання, ні ў якім разе не раз'яднання ўсяго чалавецтва без выключэння, і выказвае падзяку ўсім тым, хто быўшы яго настаўнікамі, не абмяжоўваў догмамі, а дазваляў шырока думаць і падвяргаць усё сумневу.

Аўтар рэсурсу - Багдан Шапавал, калі пажадаеце, яго асабістыя старонкі вы знойдзеце ў АднакласнікахВКантакцеФэйсбуцыТвітэрыІнстаграме. Не крыўдуйце, калі убачанага там вам недастаткова - аўтар не працаваў над сваёй публічнасцю.